Feszt a lelke mindennek

Az értelmiségi körökben népszerű amazon-az-őserdőből metal Madder Mortem-mel már megjelent nem is olyan régen ezen a felületen egy interjú, amit 1 kolléga a sok közül készített a legszebb korban lévő Agnetével. Mivel abból a humoros és sokrétű kérdezz-felelek-ből mindent megtudhatott az érdeklődő a bandáról, így nem is pazarolnám a helyet bemutatásra, inkább jöjjön a fantasztikus örömhír:

A Madder Mortem fellép a Brutal Assault-on!

Viszont ennyi még kevés, hogy a hosszú ideje éheztetett hűséges Autodafé-olvasóknak elegendő anyagot szolgáltassunk, úgyhogy következzenek szofisztikált reflexióim a sátorban gangbangelésről. Például itt ez az extrém metal-aszalás, ahol, mint azt az elitista metalosok tudják, fellép oly sok nívós zenei produktum, na meg a Gorgoroth. Viszont azért érdemes körülnézni, melyik zenei portál mit ajánl, hiszen mire is mennénk mi, egyéniségek az irányítás, a bátorító noszogatások nélkül. Van például, aki hű marad saját zenei ízléséhez, és tudósít az általa kedvelt underground fesztiválról, de persze olyan is akad, aki igyekszik naprakész hírekkel szolgálni a tegnapelőtt megalakult Circle the pit bandáról, aztán jön a VOLT-os beszámolóval, Mansonnal, Limp Bizkittel meg könnyes nosztalgiával. És ugyan ki ne szeretne bőséges háttéranyagot kapni a Fezen-fesztiválozók táplálkozási és szemüvegvásárlási szokásairól?

Na és itt vagyunk mi, akik említhetünk bármilyen fesztivált, mindenki tudja hiszen, hogy egy-két év múlva előrukkolunk a nagyszabású Autodafé-táborral, Paracoccidioidomicosisproctitisarcomucosis-szal, Bohren und der Club of Gore-ral, Postás Józsival, Darkthrone-nal és persze az MC Hawer és a Tekknő-vel. We're rock you to hell... and black again!

 
süti beállítások módosítása