Tanácsadó rovat

Életmód rovatunkban ma azon fiatalokhoz szólnék, akik idejében szeretnének váltani a teljesen megfáradt emocore műfajról valami elvetemültebb, mélyebb, de ugyanakkor sokkal vagányabb irányzat felé. A megoldás kézenfekvő, blackmetal! Mielőtt a legigazibb ősrajongókká vedlenétek át, néhány jótanács, hogy mire figyeljetek az új imágó kialakításakor:
1. Ma már nem menő Dimmu Borgirral és Cradle Of Filth-cel példálózni, nevükből viccet csinálni és nem hallgatni lemezeiket. Elavult, unalmas, elcsépelt. A legjobb kötekedés egyértelműen a Satyricon elkurvulásának, a Darkthrone igénytelenségének és nem utolsósorban az Immortal gyomorforgató újjáalakulásának fennhangon kurjongatása szakavatott körökben. Ezen témák érintésével bizton állíthatom, hogy minden ősblacker a szívetekbe zár egycsapásra!
2. A ruházkodásnál is sokan tévedésben vannak, ugyanis mindenki arcot fest, a leglehetetlenebb helyeken szegecseli magát és keresztet hord a nyakában. A testfestés helyett tökéletes lehet pl. egy nyúljelmez is, a szegeket inkább templomújjáépítéseknél az ácsoknak ajándékozzuk oda. A lógó kereszt használata adja a legtöbb félreértést kezdő nublackereknél, mert az acélsodronying felé rakott nyakláncon látszólag valóban fordított-keresztet hordanak, de a valóság ezzel szemben egészen más. Ha komolyan vesszük az ideológiát, (ami minden normális blackes tettét vezérli), abból világosan kitűnik, hogy sátánisták vagyunk, gyűlöljük a világot, tehát bármiféle érdeklődést is mutatva az emberiség iránt gázolunk keresztül a magunk kénköves pokolba vezető útján mindenen és mindenkin. Namármost ha ezen ’szarunk rá’ elv szerint élünk - nagyon helyesen - akkor miért kellene fordított keresztet mutatnunk az emberiségnek?! Mi a magunk istenei vagyunk, a magunk végtelen gyönyörűségére cselekszünk, tehát mi akarunk fordított keresztet látni ördögi éltünk során, és nem más, ugyebár. Csak gondoljunk bele, mit látunk, ha a mellünkre nézünk: egy ronda és gyalázatos rendes keresztet! Piha! De itt a megoldás mindenre amit a legjobban ez a két kép szemléltet:

3.Legvégül még egy apró fortély életünk tökéletessébbé tételéhez: a bakelit kurva drága és egy csomó helyet elfoglal, ma már mindent le lehet tölteni mp3-ban! A fekete ipod pedig alap, ezt meg se kellene említenünk igazából.
Reméljük sikerült kedvet csinálni ehhez az Igényes műfajhoz és minél többen csatlakoztok hozzánk! Respect!

 
süti beállítások módosítása