Év végi toplisták - Emocionizmus

ió, ció, emoció

A mai cikkünkkel egy sikersorozatot szeretnénk elindítani remélhetőleg, amire öregkorunkban is kiverjük büszkék leszünk majd! A téma az utcán, haver, ha még nem tűnt volna fel
és ez pedig az emo láz, ami emoterápiával gyógyítható. Egy ilyen kórban szenvedő csöppség nyújtotta ki most felénk csipkehálós és Pevdi tollas szívecskékkel telerajzolt segítségkérő kiskacsóját, hogy
ránk csipkeruházza lelke komor valóságát, szavakba öntse a tízévesek világfájdalmát és szellemi magasabbrendűségét mindezt egyelőre egy top5 listába ravaszul belerejtve. Fogadjátok őt nagy-nagy szeretettel köreinkben, hisz nem kis szervezői munkát és főleg strapabíró gyomrot kívánt mindaz, hogy a leányzóval összejöjjön ez a rothadó gyümölcsöző kapcsolat. Külön öröm, hogy éppen a Karácsonyra időzítette bestiális listáját, bevallom, azóta a bejglire se tudok már úgy gondolni, mint régebben. A szaloncukor is csak konzum.

És ezzel a csábos hölgy adta lehetőséget kihasználva az oldal szerkesztői úgy döntöttek, hogy ők is belemerülnek az évvégi toplisták sekélyes posványába és a világra hányják az egy éven át keblükön dédelgetett zenei kedvenceiket. Ha van kedvetek Ti is toljátok az arcunkba nevetségesebbnél-betegesebb listáitokat és nem fogjuk sem összesíteni, sem elolvasni őket.Ebben az egyben kettőben legalább biztosak lehettek!

Merry X-ray! (rantottbus)

Az Én 5 Kedvenc Karácsonyi Dalom :

- Az 5-dik Zséda-Szürke Patás azért lett ez az ötödik, mert aranyos és fülbemászó a dallama; de végülis nem a karácsony a lényege hanem a Mikulás rénszarvasa Rudolf.

- A 4-dik Cascada-Last Christmas ez azért végezte csak a negyedik helyen nálam mer nagyon jól van feldolgozva csak én nembiztos hogy ezt halgatnám karácsonykor;inkább a karácsony előtti buliba alkalmas ez a szám.

- A 3-dik Lola-Ünnepejl Ma Velünk Azért tettem ezt a számot a harmadik hejre mert tényleg jó és a karácsonyról IS szól, de azért csak a harmadik mert nagyrészben nem a karácsonyról szól hanem arról hogy milyen ajándékot vegyünk a pasinknak/csajunknak.

- A 2-dik Mariah Carey-All I Want For Christmas Ez lett az ezüstérmes mert nagyon jó hangulatu és vidám szám egy igazi karácsonyi nóta, igaz neméppen mai szám, de még nagyon sokan szeretik.

- És az 1 hejen pedig Josh és Jutta-Szép karácsony azért eezt tettem a dobogó tetejére mert ez az a szám ami vidám is és benne van a karácsony lényege és a szeretet is benne van.

(JazminDepiFor3v3r)

 
süti beállítások módosítása