sonn u)))

A sunn o))) korunk egyik legtúlértékeltebb csapata. Egyrészt, mert zene címszó alatt, antizenét próbálnak eladni a világnak, mondván zsigerileg ez jön belőlük, másrészt Csihar Attila miatt. Nem szükséges ismét elpuffogtatni a szokásos 'a Mayhem is szar vele már' patronokat, az értő közönség tudja mire gondolunk úgy is. Az, hogy megint írunk róluk, kínnal-keservvel, nem más, minthogy új albumot adtak ki, amit már le is töltöttünk annak rendje és módja szerint. OMG, ahogy a művelt angol mondja: még több variálás, elszállás, földöntúli hangok, igazi bölcsészeti orgia közel egy órába tömörítve.
Sikerült megint egy klisémentes számcímet(megszentségteleníthetlenségeskedéseitekért) kitalálniuk, amit előtte már ki tudja hányan megtettek idehaza, de valószínűleg egy külföldinek ez plusz különlegességet fog jelenteni, ráerősítve a velük kapcsolatos 'cool' jelzőre. Alapvetően ez a megszentségteleníthetlenségeskedéseitekért című szám nem is olyan rossz. Többször elismételve különös transzállapot legyinti meg az embert. Próbáljuk csak ki, suttogva kimondani mi is: megszentségteleníthetlenségeskedéseitekért,megszentségteleníthetlenségeskedéseitekért, megszentségteleníthetlenségeskedéseitekért,megszentségteleníthetlenségeskedéseitekért, megszentségteleníthetlenségeskedéseitekért,megszentségteleníthetlenségeskedéseitekért
Elképzeltem ahogy tanakodtak a stúdióban a zenészek, hogy mi legyen a második szám címe:
- Te Attis, figyu már, mondjál már egy vicces magyar szót.
- Csöcs, naaagy csöcs.
Így végülis a többiek Big Church-re szavaztak, Attila meg suttyomban kijavította és zárójelessé tette a megszentségteleníthetlenségeskedéseitekért szót. Poén!

Az album inkább sikerült monotonra (unalmasra), mint monolitikusra (lehidalsz tőle)
Nem is érdemes több szót erre az egészre vesztegetni, minden épelméjű ember messze kerülje el, a többiek pedig vegyenek a haveroknak is belőle.

SOMA

Magyarázat:
zajlik.hu látogatóknak (max 3 fő): Érdekes lemez, megér egy próbát a meghallgatása.
rockerek.hu látogatóknak (max 4-5 fő): Csihar Attila a Mayhem legzseniálisabb énekese EVER, és itt is 110%-on teljesít mind énekhangban - mind hangulatteremtésben. Abszolút ajánlott a lemez elmélyült meghallgatása, zseniális az atmoszféra, örök kedvenc gyanús.
Hammer World látogató (max 0,5-1 fő): A lemezt online megrendeltük, csakis a hivatalosan letölthető/hallgatható számok által kiváltott emóció ragadott minket arra, hogy felhívjuk az olvasótábor figyelmét arra, hogy megjelent az új lemez.
Átlagos autocafé olvasó (kb. 10 fő): SUNN :-O <===8 :))) (gyk.: eres fasszal megbasz szájba)

Peace&Love&Blackmetal

 
süti beállítások módosítása