Marduk - Wormwood (2009)

mardekar-Jössz bele az anyádba ám, te hülye pöcs! merges -Hülye pöcs? Te nem néztél a lábad elé, papírkutya!
-Most nézdd meg, minden cuccom a földön! Legalább segíthetnél összeszedni őket, ne csak nézz rám, mint egy mamlasz! -Ha szépen kéred.... várj, ez meg mi?
-Mi mi?
-Milyen cédé?
-Marduk, miért?
-Az meg mi a szar?
-Látszik, hogy nem vagy fenn Hotdog.hu-n.
-Mert?
-Á, semmi.
-Ja jó. Elég Bring Me The Horizon-os a borítója.
-Vicces, de a BMTH-val kapcsolatban találtam rájuk. Alap, hogy ők a legjobbak, s minden nap rá is keresek a többi dogger adatlapján a banda nevére. Egy cuki fiú love kedvencei között virított ott a Marduk neve Oliéké mellett, mint kedvenc. Gondoltam, a haja jó, a stílusa bejön, ez is az ínyemre lesz. Asszem, Olinak magának is a hatásai, vagy mi.
-És jók?
-Te barom, máskülönben mit keresne nálam a lemez?
-Fogalmam sincs. Óvszer is van itt, ahogy látom, mégsem valószínű, hogy tíz éven belül használni fogod.
-Aki turkálóból öltözik, inkább csak kussoljon!
-Te meg az akciós New Yorkeres cuccaidra vered magad?
-Jó, ezt inkább hagyjuk, nem akarlak a kelleténél jobban bealázni. A Mardukhoz viszont nem vagy elég kemény, ez tény.
-Mivel még nem is hallottam őket.
-Tudod, mi az a blekkmetál?
-Lövésem sincs.
-Akkor miről is beszélünk?
-Kik játszanak ilyet?
-Van ez a Marduk, meg... jó, igazából fogalmam sincs, kik még. Miért, te tudsz még olyan zenekart mondani, aki olyan muzsikát játszik, mint a BMTH?
-Nem.
-Na ugye. Ez egy egyedi stílus, csak és kizárólag rájuk jellemző.
-Azért körülírhatnád, ha nem esik nehezedre!
-Az ének olyasmi, mint Olié. Tudod! A zene is Bringes, bár picit lassabb, kicsit egyszerűbb. Apám szerint az egyik szám úgy kezdődik, mint a Polaroid Ozzytól.
-Az a valóságshow-s bohóc?
-Ja. Igazából olyan vad az egész, legszívesebben üvöltenél fel a kibaszott égre. uvolt Mikor egyes lett a matekom, siras jól esett hallgatni. Jó, csak egy-egy számot szoktam egyszerre. Végülis mindegy is, melyiket, mert ugyanolyan mind, de 5 perc után már unalmas. Viszont az az öt perc!
-Értem. És a figurák milyenek? Haj, kiegészítők?
-Csak az énekes vasal, ami elég fura. twilight A legtöbbeken Slipknotos tetkó van, meg a pólóik is olyanok általában. Igaz, a gitároson láttam már német válogatott mezt is. Apám szerint náci.
-Micsoda?
[caption id="attachment_161549124" align="aligncenter" width="600" caption="A kép az egyik szereplő otthonában készült, ahol a Marduk cédesz egy sötét, ködös éjszakán átváltozott valami még gyomorforgatóbbá. Hogy melyik lemezzé is, rejtély."]A kép az egyik szereplő otthonában készült, ahol a Marduk cédesz egy sötét, ködös éjszakán átváltozott valami még gyomorforgatóbbá. Hogy melyik lemezzé is, rejtély.[/caption]
-Tökmindegy. Ja meg a pszichótól hazafelé szoktam hallgatni, mert a tököm tele van azzal a faszival.
-Honnan?
-Pszichológus, te hülye! Rávettem anyámékat, hogy mehessek. Elég sok problémám van, tudod. Mondjuk elég idegesítő egy fazon, néha nem értem, miről beszél.
-Már te is?
-Miért, még ki?
-A Rebeka!
-Én előbb voltam, mint a Rebi. Ő csak engem utánoz.
-Na de mesélj még erről a Mardukról.
-Vampire Freaks megvan?
-Persze.
-Na, a figurák onnan koppintják a sminkjüket, tudod, ez a tipikus hullafestős butaság, eléggé lejárt már. Jut eszembe, az egyik arc valami informatikus forma, az előző lemezük címe így 512 mega ROM lett.
-Ja, számítógépes zene? Teknó?
-Van benne egy pici elektró, amire jókat lehet bulizni a Black Party-kon, gondolom.
-És a mostanié micsoda?
-Mi micsoda?
-A címe.
-Az is infós. A srác nagy duplaveorms-rajongó és ezek állítólag valami erdőben írják a számaikat, úgyhogy duplaveormwood lett.
-Állat. macska -Ja, és nemsokára megjön a pólóm is.
-Miféle?
-Az van ráírva, hogy Fuck me, Jesus! és egy meztelen nő keresztet dug rajt a seggébe. segg -Jujj! A tanárok ki lesznek akadva!
-Pontosan! Mondjuk elég bénán néz ki, meglehetősen ódivatú a varrása, de sebaj. A tagok egyébként lengyelpiacos farmerdzsekiket szoktak hordani, amikre ráaggatnak mindenféle krikszkrakszot. Nekem is kéne valami ilyesmi. Szólnál anyádnak, hogy hozzon nekem is egy ehhez hasonlót a turiból? Pár éven belül ez lesz a trendi, meglásd!
-Ez a kép nagyon baró, hallod! Igaz, ilyen csöveseket bármelyik aluljáróban látni, de azoknak a tekintete nem ilyen vészjósló. Jól le lehetnek égve ezek! Viszont miféle krikszkrakszokról beszéltél? Happy Tree Friends-karakterekről?
-Dehogyis! Angol szavak, elég rosszul beszélik az angolt, tudod, norvégok, így amelyik szót nem tudják megtanulni, ráhímzik a dzsekijükre. Egyfajta szótár ez, persze mindegyik mellé odatesznek egy kaszát vagy keresztet, fingom sincs, miért. Biztos folyton keresztbe tesznek egymásnak vagy magának a keresztnek a formáját is hamar elfelejtik, a kasza pedig nyilván a parasztságukra utal. Pl. az egyik kaszásra az volt írva, hogy Deaf. Mondjuk elég csúnyán írnak, lehet, hogy csak most tanulják a toll és ceruza használatát.
-Fú, most mennem kell! Biosz után meg húzok az RR-be!
-Rock Randevú? Menjünk együtt! Találkozzunk hetedik után a suli előtt, oké?
-Rendicsek! Most viszont irány ofőire, mert mindjárt becsöngetnek.
-Én meg énekre.
-Szevasz!
-Te fasz! Ja és üdvözlöm a Gált!
-De hisz az egy buzi!

 
süti beállítások módosítása