Vbertoplista 2009

Sziasztok!
Most, hogy átléptük az év utolsó hónapját teljesen joggal merül fel Bennetek, hogy hol vannak már a jól megszokott Autodafés topakármennyi listák. Nos, egyet sem kell aludnotok, hivatalosan is elindítjuk a nagy Összegző Gépezetet 2009-re, mindenki okulására és szórakoztatására.
magd Lássuk legelsőként a 2009 Top4 Metal történéseit:

4. NSBM fronton egy tragikus esemény történt év közepén, nevezetesen a Magyar Gárda szervezetét hivatalosan is feloszlatta a Magyar bíróság. Kósza csapatokká foszlott szét az addigi bivalyerős társaság, jobb híján ma már csak Graveland és Bilskirnir vinylek gyűjtögetésével foglalkoznak parlagfűírtás helyett Sajóbábonyban.

3. A Deathmetal szcéna viszont fellélegezhetett idén, szószerint, hisz megtámadta a világot a H1N1 vírus, ami a mortalitásra és morbiditási mutatókra volt jótékony hatással, ezáltal is megerősítve az általuk sokat natteaztanokosvagy3picimegénekelt 'mindenki meghal úgyis, vért hányva, agonizálva, szodomizálva'. Ezzel párhuzamosan megjelentek a Morbid Angel logós szájmaszkok is a piacon.

2. A doom rajongókra viszont rájárt a rúd, szegény Magdi anyus két ultrasúlyos headbangelés közt rosszul lépett és bizony egy lépcső megálljt parancsolt addigi gondtalan nyugdíjas létének.
Elmúlását egy ország nézte sírva végig és ha lett volna sms szavazás biztosan megmentették volna a halál ölelő karjai elől a magányosság kőoszlopainál, amit körbefont a megfakult rozsdabarna inda, záporesőben, miközben mindent ellepett a felemészthetetlen sártenger, ahogy a hegedűsök gyászos dallamokat ríttak tova a fájdalom oltárán.

1. Az abszolút győztes 2009-ben természetesen a blackmetal műfajhoz köthető, miszerint tüzes vassal a seggükben végleg lefejezték a két nagy kereskedelmi rádiót: a Danvbivst és a SSlágert. A reggeli Pyrytósch és Bvmeräng mindig is a hollófekete zenék legnagyobb gyűjtőhelye volt (pl.: Black Magic Woman, Black Eyed Peas), így különösen vérlázító amit az egyszerű beléndeklelkű sátánistákkal műveltek most. FOAD ORTT!

 
süti beállítások módosítása