Sigh - Scenes from Hell albumkritika

Bali Dávidról, a HammerWorld ifjú titánjáról, aki mégis hatalmas életművet tudhat már háta mögött, szóval nevezett fiatalemberről az a hír járja, hogy cikkeink nem igazán érik el viccreléinek hatáskörét, egyszóval: nem hozunk fényt mindennapjaiba. Ezért küldenénk ezen írást engesztelésképp neki, sok szeretettel!

sigh1

"A magömlés, vagy ejakuláció az ondó távozása a hímvesszőből, többnyire orgazmus kíséretében. A magömlés általában szexuális tevékenység (közösülés, önkielégítés) hatására következik be. Spontán magömlés azonban a serdülő fiúknál éjszaka is bekövetkezhet. Magömlés és orgazmus a hímvessző ingerlése nélkül, például a prosztata masszírozásával is kiváltható."

scenesfromhell3És azt hiszem, ezen jelenséghez megannyi sorstársamnak is szerencséje lesz, mialatt a Japán Sigh fogja szolgáltatni a zenei aláfestést életük egyes pillanataihoz. És hogy nehogy azt hidd, kedves olvasóm, hogy a szuperlativuszok kényes mezejére tévedtem volna, gyorsan közölném, hogy nevezett formáció nem csak hogy igazságot szolgáltatott a perifériára szorult szigetországi csapatoknak, de egyben kivívta a folyamatosan új hangokat kutató nemzetközi szakma rangos elismerését is.  A képlet egyszerű: végy egy tucat ölelgetnivaló mesefigurát, vegyítsd az Unexpect és a Sleepytime Gorilla Museum kaotikus disszonanciájával, és máris megtudod, miért hever immár a fél világ hőseink lába előtt. Kawashima és baráti köre ugyanis pont olyan arányrendszerben ereszti össze a Vándorcirkusz hatásmechanizmusát és az egész Inner Circle dühödt erejét, hogy az egyaránt képes hitelesen szórakoztatni és vad érzelmi töltetet átadni hallgatójának. Hogy egy releváns példával éljek, hasonlóan működnek ők, mint egy tojáshéjas Godzilla: aranyosnak aranyos, de úgyis tudod, hogy a végén darabokra fog cincálni téged. Említhetném még a Musica In Tempora Belli sodró lendületét, katartikus dallammeneteit, a szélvészgyors tempó- illetve hangulatváltozásokat  vagy a kéken és lilán virító kikericseket, azt hiszem, a Scenes From Hell magáért beszél. A The End Records üdvöskéje ugyan ezúttal nem próbált eleget tenni Marinetti és barátai célkitűzéseinek, mégsem hagyott alább bennük a lendület - nem is maradt más dolgunk, mint hogy kényelmesen hátradőljünk meseszép liliomokkal futtatott farkasvermünkben, és reggeltől estig a 'Scenes dalait hallgassuk, hiszen a közveszélyes gyaloglóknak is kell egy kis pihenés, ugye.

 
süti beállítások módosítása