Gerendai Károly: Tényleg nem fogok emigrálni!

"Maguk ma már a kétszázadikak ezzel a hülyeséggel. Nem, esküszöm, hogy nem félek a Sziva Balázstól és nem is emigráltam, csupán szokásos húsvéti víkendemet töltöm a Bahamákon" - így reagált Gerendai Károly azon kérdésünkre, hogy ugyan miért nem nem elégszik meg végre a Sziget éppen aktuális bevételével, valamint hogy mi baja lett hirtelen a fesztivál bakancsos látogatóival.

"Folyamatosan szorongatom az Apeh-et, ez igaz, de ettől még maradok"
"Folyamatosan szorongatom az Apeh-et, ez igaz, de hát menjenek el ők, ha ez nem tetszik nekik"

"Oké, az igaz, hogy a Magozott Fejbőr tagjai haragszanak rám, mióta lekevertem a koncertjüket a Fehér Karácsony című számuk közepén. Aláírom, hogy a Sziget is valóban nullszaldós minden évben, és hogy kaján és kajakon kívül többre nem nagyon futja egy évben. Na de hogy én a második vonalhoz tartoznék? Én, aki évről évre olyan rangos előadókat csábítok fővárosunkba, mint a Prodigy és a Hammerfall? Nekem fordítanának hátat jól öltözött hölgyek? Hiszen imádnak a negyvenes, egykori Depeche Mode-rajongó nőstények!" - fejtegette a legutóbb az emigrálásával fenyegetőző rocker-üzletember.

Bár Gerendai igyekszik cáfolni az értesüléseket, a sajtó már kész tényként kezeli távozását: a nemzeti rock zenekarokat tömörítő Frusztrált Antikommunisták Szövetsége (F.A.SZ.) például üdvözölte, hogy az Egészséges Népirtás koncertjét tönkretevő white metalos végre beszünteti "a szokásos nyári füvezős-buzulós hazaárulást", egyben közölte: Gerendai vihetné magával Gerát is, aki "kurva szarul focizik és a Szamárköhögésben is csak egy nyomorult mellékszerepet kapott".  ByeAlex menedzsere viszont közleményben ítélte el a bejelentést: mint mondta, Alex teljesen maga alatt van, mióta tudja, hogy így mégsem fogja megkapni a neki ígért külön sátrat, ahol kényelmesen elférhet a hatalmas arcával és az amúgy érthetetlen módon folyamatosan emlegetett egyedi sapkájával. Mint a menedzser hozzátette: Alex is kifejezné sajnálatát, de sajnos húsvéthétfőn sosem ad interjút, hanem templomban gondolkozik az élet értelmén, illetve lelocsolja kedvesét a szokásos napi nyálzuhatagával.

Gerendai viszont annyit elárult nekünk, hogy bár eredetileg nem fontolgatta az emigrációt, de most, hogy az a művész-dalszövegíró, aki névtelenségének köszönhetően az egyedüli volt, aki sosem kapott fellépéséért gázsit, visszamondta szigetes jelenését, már úgy döntött, hogy mégis kinn marad az Ibériai-félszigeten, és pénzmosogatásból fog élni.

 
süti beállítások módosítása