Disc aján horse

Mi zsigerből elutasítunk mindenféle kalózkodást, torrentezést, a p2p korunk ördöge ezért ezt senkinek sem ajánljuk. Bár a modern kor gyermekei vagyunk, tagadhatatlan az internet befolyása szűzies lelkületünkre. De nem álszenteskedünk, a myspace-t mi is ismerjük, annak mindenféle bálványromboló és pozitív hatásával együtt. Innen-onnan szemezgetve hát, a legfrissebb ajánlónkat tekinthetitek meg alant, a szokásos érdekfeszítő kommentekkel körítve.

Borgne - IV.

Savazási szint: 7
Az együttes eddig is híres volt a körmönfont albumcím adásairól és ha lehet ilyet mondani az idei lemezükön még tovább fokozták ezt a hagyomágyt. Roppant frappáns, lényegretörő; pont az ellentéte annak amit a korongra rögzítettek. A zenéjük egy erejét vesztett Aborym kiherélt zabigyerekének gyermeteg sírására emlékeztet. Egyszemélyes svájci formációról van szó, ilyeténkép halálpontos a dob(gép) és a lila tehenek lemészárlása szolgál témául a dalszövegeknek. Ebéd utáni sziesztázáshoz rendkívül érdekes hallgatnivaló, máskülönben messze kerülendő.
Kvltsági faktor: Bakeliten beszerezni nem kvlt, nem érdemes rákölteni.
Szex faktor: A tehenek miatt elröhögnéd magad közben, ha csak nem épp egy hasonló paraméterekkel rendelkező partneren fekszel.

Switzerland milka

Futility - Futility

Savazási szint: 8
Valahogy Ausztrália sosem tűnt a legpörgősebb helynek a képzeletemben, igaz, sosem jártam még ott. Inkább olyan unalmas, poros, kietlen, távoli szavakkal tudnám érzékeltetni a prekoncepcióm sziklaszilárd alapjait. Ebből logikusan következne, hogy kurva erősek doom zenében. De nem. Anglia igen, ők nem. A fent említett jelzők simán ráillesztehetőek a canberrai csapat zenéjére is nagyszerűen. Az énekes teljességgel
pályáttévesztett, talán egy HC bandában még kaphatna egy erős hátbaveregetést, de ebben a műfajban ez édeskevés. Becsülettel megpróbálják a Katatonia agyonfeldolgozott Murder dalát a saját képükre átformálni, de minek.
Kvltsági fokozat: Igen, kerüljétek itt is a bakelitvételt.
Szex faktor: Esős, elfüggönyözött estén kiváló lehet egy szomorkodós pettingre.

Australian nerds

Gram - May I Never Hear Your Voices Again

Savazási szint: 5
Olyan tipikus művészkedős, erdőben szaladgálós (nem barangolós), nem vidámnak szánt mégis azzá váló blackmetalba bújtatott 37 perces dalcsokor ez. Két személy alkotja a csapatot, ez hallatszik is az anyagon, a változatosság itt sem fog az arcunkba térdepelni a számok között. Németekről lévén szó, semmi nordikus él nincs a gitárhangzásban. Lelazuláshoz viszont nem olyan botrányos háttérzene ez, végülis blackmetalban nagyot nem lehet tévedni, nem igaz?
Kvltsági fokozat: Egyelőre csak digipackos verzió van, de ne kapkodjunk a vásárlással, a myspace ad időt nekünk a megvásárlás előtti tépelődő gondolkodásra.
Szex faktor: Mivel komolytalan az egész, ezért partner helyett a Hustler csatorna melegen(!) ajánlott helyette.

Aratásra várva. (babér)

Krada - Аз Есьм Огонь!

Savazási szint: 4
Azt hittem egy orosz (vagy ukrán) blackmetalban már nem érheti meglepetés az embert, de ismét tévedtem. Az ezen országok együtteseinek felfogásában játszott zenetől egy centivel sem tér el a Krada (Betáa) sem, ám az, hogy a Burzum - War című számát valaki tilinkóval meg orosz nyelven dolgozza át alapból nevetésre/borzongásra ingerli a gyanútlan hallgatót, kinek mekkora a trúsági vérmérséklete.
Kvltsági fokozat: Must have a feldolgozásért, de csak emiatt. Mondjuk ha szerencsénk van, megjelenik valamelyik ezredik Burzum tribute albumon, ha már meg nem jelent. Az pedig alapból kötelező vétel ugye mindenkinek.
Szex faktor: Tulajdonképpen egy vicces szopatás ki is sülhet (haha, érted) a dologból, amikor a War felcsendül 'voyna'-ként. BD/SM nem ajánlott, a zene rövidsége miatt.

Krada Betáa

Bethlehem-Joyless - Gestern Starb Ich Schon Heute - split

Savazási szint: 9
Óó, igen. A darkmetalból kivénhedt beteg avantgárd zsákutcás zenészek találkozása egy blackmetalból átvedlett depis rock csapattal. Túl jól hangzik ez, és valóban, meghallgatva már nem is olyan érdekes az egész. A németeknél Kvarforth (ez a csávó lassan irritálóbban csinálja a vendégeskedést, mint Garm ) acsarkodik a háttérben egy, a S.U.I.Z.I.D.-ről átdolgozott 'remekmű'-ben, osztozva a rendes (nek tűnő) énekessel.
Szót sem érdemel, de tényleg. A Joyless-ben lenne erő, ha a kiscsaj hangja a minimum elvárható szintet megütné, így viszont alárak rendesen ennek a koszos, enervált rockszerűségnek.
Kvltsági fokozat: A most megvásárolt bakelit talán egy év múlva egy ezressel többért értékesíthető ebay-en, ebből vonja le mindenki a maga következtetését. Pont.
Szex faktor: Csak kezdő emós partnernél ajánlott, aki még hisz a 'dugjunk egyet, mielőtt zsilettet nyelünk' jelszavakban.

Bethlehem Julcsa

 
süti beállítások módosítása