7i clip rekommendáció

Sziasztok metálrajongók! Új hét - új clip ajánló következik szerzőink tollából (1, rantottbus)

rántottbús: Az én kedvencem ez a most következő clip, ami kissuhanc koromban oly sokszor segített át a szüleimmel való megannyi konfliktuson. Páratlan dallamvezetés, igazi ökölbeszorított hangulatkavalkád. Mindez a természet lágy (k)öl(dök)én, kérem szépen.
Szóljon hát a Nocturnal Cauldrons Aflame -től a Return of the Necrowizard

És itt egy másik kitűnő zajbrigád, hajjajj, akiket egyébként nem is szeretek, a műfaj sem az én világom, alapvetően hányhatnékom van az egésztől, de valahogy ez a refrén nem akar kimászni a zsírcsatakos füleimből. Isten tudja a választ, miért pont ők most a heti clip ajánlóm abszolút dobogósai. Jöjjön tehát a The Black Satans-tól a The Mutilation Of Christ című dalbetét.

Amikor ilyen vagy ehhez hasonló zeneszámok csendülnek fel, hirtelen mindig egy tündérjárta zöldellő mezőre képzelem magam, ahol zsuzsognak a bogarak, bólogatnak a pipacsvirágok, a nyári napsugár pedig édesen simizi végig pirospozsgás arcomat, ami amúgy nem túl markáns sajnos.

1: Ha már ilyen élénken szárnyal fantáziánk, vizsgáljuk is meg gyorsan, miként is kéne viselkednie egy lovagias metálosnak a házisárkánnyal... ami egy abszurdum, hisz egy jó metálos pallosát kizárólag önnön markába szúrhatja. A csajok meg csókolgassák csak egymást, ha lehet!

 
süti beállítások módosítása