Romantikus blackmetal

A dolog úgy fest, hogy picit tanítanunk kell az ifjúságot, mert ha nem lépünk időben, elkanászosodnak és annak bizony semmi jó vége nem lesz. A rendkívül népszerű és émelyítő szakitshabirsz.blog.hu-n tűnt fel egy írás, amiben a széttört szívű pici lány elbúsongja világfájdalmát, kiemelve, hogy "Nagy blekkmetálos volt, külsőre igen, belül meg egy duzzogó ötéves szintjén megrekedt lény. És hogy ezt az énjét leküzdje, felvette a mesterséges black metal stílust, és húú de nagyon menő volt. Kitalálta, h úgy akar öngyikos lenni, h kimegy éjfélkor egy temetőbe, pentagrammot rajzol a falra, és felakaszt egy macskát aztán megöli magát. Felőlem tegye, csak a macskát ne bántsa. Meg részegen felvagdosta a karját, látszottak is a hegek." Mármint a fiúja, a szívszerelme, az élete virága.

Kedves Tinilány!

A fojtogatós szex jobb lenne? Vagy ha partiba vágna egy Gn’R tribute koncert alatt? A blackmetal nem gyerekjáték, bár kétségtelen, hogy korán kell elkezdeni. Te viszont nem tudod értékelni az Igazi Férfiszív kinyilatkoztatásait irányodba, hisz meg vagy róla győződve, hogy csak pózolásból tenne ilyet a Te Rómeód. Lefogadom azon is felháborodtál, bár nem írtad le, hogy az iwiwes adatlapján Varg a beceneve és a magunkról rovatban ’téli, erdőben való sétálás és sátizás’ is szerepel. Hidd el, ezek nem felszínes dolgok, hanem őszinte érzések, amit egy magadfajta tizenévesnek nem szánni, hanem csodálni kellene.
De lássuk sorban a tévedéseidet:
- Egy alap bm arc éjfél előtt nem mozdul ki otthonról (barlang)
- A temető a legjobb hely egy kis elmélyülésre, kikapcsolódásra a hétköznapi gondok-bajokból. Háborítatlan és finom illatokkal terhes a légkör.
- Itt némi füllentést érzek ki szavaidból, miszerint pentagrammázna a falakra, hisz sötétben egy temetőben kurvára nincs világítás tehát egy pálcikaembert se igen tudna lerajzolni sehova. Másrészt milyen falra? Síratófalra?
- Emiatt lenne öngyi mert kirándul egyet az éjszaka közepén? Jajj ugyan már. Gondolom egyszer sem kért számon téged azért mert a barijaiddal bebaszcsizva üvegeztetek. Na ugye.
- A macskáról nem írtad le milyen színű. Innentől kezdve megkérdőjelezhető az állításod az akasztással kapcsolatban.
- Részegen ki ne csinálni oktondiságokat, lásd magatokat az üvegezéssel. Persze az semmit nem jelent neked nyilván, hogy a beceneved véste a karjába. Édesistenem, tényleg ennyire zavar, hogy Iboját karcolt véletlenül?
Összefoglalva, a buta picsaságot hanyagolni kellene, felnőni szép lassan és a vádaskodás és szennyes kiteregetés helyett inkább odaadóan szeretned az Uradat. Hidd el, lesz még nagyobb szívás is az életben, mint a blackmetal.

l_712650a6dd784aa1bdd773eef019e882

 
süti beállítások módosítása